Aktivitetsager på Sjusjøen Arena Natrudstilen 27. og 28. februar

I samarbeid med Hverdagstreneren arrangerte Sjusjøen IL aktivitetsdager for barn i alderen 6- 17 år på Natrudstilen. Tiltaket var spesielt rettet mot flyktninger og vi hadde alliert oss med Ringsaker Mottakssenter i forkant som kooridinerte dette med flykningene i området. Sjusjøen IL hadde på forhånd søkt og fått støtte fra Lotteritilsynet til tiltaket.

15 -20 personer ble busset til Natrudstilen til to fantastiske dager på Natrudstilen med utelek, aking og ski i et praktfult vintervær! Det ble servert pizza og varmt og kaldt drikke før ungene ble busset tilbake. Hverdagstreneren, Øyvind Kvernen gjorde en fantastisk jobb med ungene som også var flinke til å aktivisere seg selv.

Vi tillater oss å publisere tilbakemeldingene vi fikk fra mottakssenteret i etterkant, de taler for seg og vi planlegger å gjennomføre to tilsvarende aktivitetssamlinger i løpet av 2023.

Tusen hjertelig takk for en overveldende flott ,berikende, og gledelig dag for store og små. Kun takknemlige og gode tilbakemeldinger i dag,  av beboere som har vist fram filmer og gode omtaler.Jeg klarer rett å slett ikke finne noe å sette fingeren på. Vi gleder oss til videre samarbeid, der vi alle kan glede oss over friluftslivets mange verdier. Sommer som vinter.  Skal hilse fra mottaket med gode klemmer fra oss alle😊

 

Mvh Åse-Wivi Norderhaug 

 

Aktivitets ansvarlig.